Open brief aan de Staatssecretaris

Beste mensen, Ik ben van plan een brief te gaan sturen naar de Staatssecretaris van het Justitie en Veiligheid. Je treft deze aan onder deze link.

Ik zou het fijn vinden als er zoveel mogelijk predikanten en pastores zouden meetekenen. Als je dat wilt, kun je daarvoor dit formulier gebruiken. Even je naam en e-mailadres invullen en versturen.

Alvast bedankt!

3 comments

  • Egbert Fokkema on 11 december 2018 at 18:12
  • Reply

  Beste Jan, ik ben het met de inhoud van je brief geheel eens. Een heel goed initiatief! Ik ga binnenkort weer voor de vierde keer vieringen leiden in Bethel. Tot ziens en ik ben benieuwd naar de ongetwijfeld geweldige responses!

  • Rutger Mauritz on 12 december 2018 at 08:25
  • Reply

  Van Harte mee eens!

  • Sjaak Teuwissen on 30 december 2018 at 11:27
  • Reply

  Beste Jan, als ik goed begrijp heb je je brief met tientallen mede-ondertekenaars al hoog en breed ingediend bij staatssecretaris Harbers. Maar om toch uiting te geven aan de hartelijke ondersteuning van deze brief; en aan mijn boosheid en onbegrip m.b.t. de ondeugelijke en onrechtvaardige toepassing van de kinderpardon-regeling, heb ik de brief toch nog even ondertekend. Eerder deze maand ging ik enkele uren voor in de Bethelkerk, en ik zal dat – binnen de mogelijkheden en naast andere verantwoordelijkheden die ik heb – opnieuw en weer opnieuw doen, als dat nodig blijft. En ook in diensten die ik leid, er aandacht voor vragen.
  Dank je wel voor je initiatief.
  Sjaak Teuwissen, predikant Gereformeerde Kerk (PKN) te Ermelo

Geef een reactie

Your email address will not be published.