Zoals geschreven staat

Op 7 oktober 2022 verschijnt mijn boek “Zoals geschreven staat”. Daarin doe ik verslag van een aantal verrassende ontdekkingen bij het Bijbellezen. Het is allemaal begonnen bij de voorbereiding van de Paaspreek in 2019. Dé grote ontdekking voor mij was, dat de Opstanding van Jezus nergens, maar dan ook nergens in het Oude Testament voorzegd is. Misschien dat iedereen dat allang weet, en dat ik als een soort nakomertje dat nu pas ontdek, maar het heeft heel grote gevolgen gehad voor de manier waarop ik de Bijbel ben gaan lezen. En, spoiler alert: ik vind het nog meer dan voorheen een ontstellend fantastisch boek. Fascinerend van A tot Z, en enz. …

Alles wat ik erover te zeggen heb, kun je lezen in het boek zelf. Van de uitgever mag ik alvast een paar pagina’s publiceren van de uitgever, en ik kies dan ook voor het begin van het hoofdstuk over Pasen.

Het boek is te bestellen via je eigen boekhandel (uiteraard) of via www.boekscout.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published.