Allemaal (over) vreemdelingen

Dankzij het zgn. kerkasiel in Den Haag zijn de vragen over vreemdelingen onontkoombaar geworden. Als oud-advocaat en herintredend predikant kan ik niet toezien dat er zoveel onwetendheid bestaat en mede daardoor zoveel onzin wordt verkocht omtrent dit onderwerp. Daarom ga ik een paar artikelen schrijven over (bv.) de geschiedenis van de Nederlandse Vreemdelingenwet of over vreemdelingen in de Bijbel. Misschien gaat dit enorm uit de hand lopen, maar dat merken we wel.

2 comments

  • Gerrie on 6 december 2018 at 21:47
  • Reply

  Gefelicitee rd met het opzetten van je site. Ik ga het volgen.
  Ook de link naar de preken. Ben daar begonnen. Bedanktdat wij het kunnen lezen. Gerrie

  • Heleen on 7 december 2018 at 06:18
  • Reply

  Dag buurman van de overkant,

  Dat is interessant! Als oud- Taalmeester van Rotterdam ben ik ook vaak tegen misverstanden over vreemdelingen tegengekomen. En nu ik zelf voor de tweede keer een vreemdeling in een ander land ben, ervaar ik het hoe lastig dat soms kan zijn. Bij ons is het eigen keuze maar als je gedwongen wordt om in een ander land te gaan wonen, lijkt me dat vaak heel moeilijk. Taal is daarbij cruciaal.
  Dank voor je website, ik ga je nauwlettend volgen?

  Hartelijks voor Hannie en jou, Heleen???

Geef een reactie

Your email address will not be published.